Menopauzecoaching.

Hand in hand doorheen je (peri)menopauze.

 

De (peri)menopauze. Je hoeft het écht niet alleen te doen.

Allerlei vage (of iets minder vage) klachten. Dat gevoel van watten in je hoofd. Je niet kunnen concentreren. Die slepende vermoeidheid. Dat slecht slapen. Niet meer op eenvoudige woorden of iemands naam kunnen komen, terwijl je je vroeger zelfs de kleinste details kon herinneren. Het idee hebben dat je jezelf niet meer bent. Alsof je gek aan het worden bent. Of die plotse intense boosheid. En dan even later… tranen. Wat is er toch aan de hand? 

De (peri)menopauze is veel meer dan alleen maar een fysiek proces. Het is niets minder dan een fysieke, mentale en emotionele omwenteling. Ze kan je leven flink op zijn kop zetten. Als je ’t mij vraagt: de overgang nodigt je uit om opnieuw helemaal jezelf te worden. Jezelf op de eerste plaats te zetten. Ja hoor: van JOU een prioriteit te maken.

Iets voor jou?

Herken je je in onderstaande voorbeelden? Dan is menopauzecoaching echt iets voor jou.

 • Je vermoedt dat je in de (peri)menopauze beland bent
 • Je voelt je wat aan je lot overgelaten en weet niet waar hulp te vinden
 • Je wil grip krijgen op wat er met je gebeurt
 • Je voelt dat je lichaam om aandacht vraagt, maar weet niet waar te beginnen
 • Je hebt soms het gevoel dat je jezelf kwijt bent
 • Je begrijpt het niet: je hebt alles om gelukkig te zijn, en toch ben je het niet
 • Je hebt moeite om te aanvaarden dat je ouder wordt of in deze fase zit
 • Je voelt dat er oude pijn terug naar boven komt, en begrijpt niet waarom die nog niet verwerkt is
 • Je relatie en/of sociale contacten staan onder spanning
 • Je wil opnieuw je stralende, energieke zelf zijn
 • Je wil je écht engageren om aan de slag te gaan met je welzijn
 • En je wil dit niet langer alleen doen. 

 

   

  Wat klanten zeggen:

  “Inge geeft me een heel fijn en vooral veilig gevoel. Ze geeft me de ruimte en de veiligheid om mezelf te kunnen zijn. Een hele fijne ervaring over de ganse lijn.”

  – Kristel

  Wat klanten zeggen:

  “Ik keek altijd erg uit naar de sessies van Inge. Ze luisterde zonder te oordelen, ze hield rekening met mijn  mogelijkheden en beperkingen. De warme ontvangst, de stilte en de rustige omgeving zorgden ervoor dat ik altijd tot rust kwam en opgeladen weer buiten stapte.”

  – Greet

  Wat klanten zeggen:

  “Inge, je fijne persoonlijkheid straalt door in de sessies. Je bent professioneel maar tegelijk ook heel betrokken. Je weet hoe je mij kan meepakken. Je gaf me de ruimte om te groeien en open te bloeien.”

  – Martine

  Over mij

  Hei, ik ben Inge, jouw menopauzecoach. Jou bewust maken van wat de perimenopauze en de menopauze nu eigenlijk inhouden, én je opnieuw aan het stuur zetten van je eigen leven: dat is mijn missie.

  Ik geloof in inzicht en informatie, zodat je van daaruit juiste keuzes kan maken. Of beter kan begrijpen wat de (peri)menopauze met je doet.

  Maar ik geloof ook in jou. In je kracht. In je zachtheid. En in hoe die laatste je bij die eerste brengt.  Ik help je om helder te zien. Om dichterbij jezelf te komen. Om weer te weten wat je leuk vindt, en wat niet. Wat je energie geeft, en wat niet. Wat je nodig hebt, en wat niet. Wat je vervult.

  En wat niet.

  En om van daaruit keuzes te maken. 

  Praktisch & Prijs

   Het belangrijkste dat je nodig hebt om met coaching te starten, is je duidelijke engagement dat je iets wil veranderen voor jezelf. Is dat het geval, contacteer me dan gerust voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo weet je of het klikt.

  Daarna start ons coachingtraject.

  • Een coachingsessie duurt 1.5 uur. Ze gaat door bij mij in Booischot, in Leuven bij praktijk AdFysio, of online via Zoom of Google Meet als je verder weg voont. Woon je in de buurt en hou je van bewegen of wil je vaker bewegen, dan is wandelcoaching ook een optie.
  • Hoeveel sessies je wil boeken, kies je zelf. We zien elkaar gemiddeld om de 3 weken. Zo is er tussen de sessies door voldoende tijd om een en ander te laten bezinken. De momenten waarop we elkaar zien en de frequentie spreken we uiteraard samen af.
  • Ik creëer een superveilige, warme setting voor je waar je helemaal jezelf kan zijn. Alles wat we bespreken, is en blijft tussen ons.
  • Verandering creëren, doe je niet op één dag. Je engagement is superbelangrijk. Daarom wil ik je vragen om de afgesproken momenten echt voor te behouden voor onze sessies. Moet je toch eens een keer annuleren, doe dit dan minstens 24 uur op voorhand. Zo niet, ben ik helaas verplicht om de sessie aan te rekenen.

   

  Interesse in coaching? Laat hier je gegevens achter en ik neem contact op om een moment in te plannen voor een gratis kennismakingsgesprek.

  13 + 12 =

  Adres

  Klein Pijpelstraat 14
  2221 Booischot

  BE 0826.941.430

   

  Telefoon

  +32 478 41 99 98

  E-mail

  welkom@secondspring.be

  Heb je nog een vraag? Laat maar weten.

  Pin It on Pinterest