SOS Slaapproblemen

Droom je van een betere nachtrust?

Lekker slapen… het is hét fundament van onze gezondheid. En meer nog in de (peri)menopauze. Want zonder een goede nachtrust word je prikkelbaar, kan je minder verdragen, ga je minder bewegen, meer eten én je symptomen worden erger. Een vicieuze cirkel dus. Om nog maar te zwijgen van die slepende vermoeidheid. Nee, zo kan het niet verder.

 

Lig niet wakker van je slaapkwaliteit. Pak je slaapherstel in handen met de meest complete online module die er bestaat over slapen. Ik geef jou graag alle inzichten, theorie én tools in handen om zelf je slaap te herstellen.

 

Yes, give me them sweet dreams

Wil jij…

eindelijk weer genieten van heerlijk doorslapen?

uitgeslapen en energiek aan je dag kunnen beginnen?

je opnieuw fit en gezond voelen?

de impact van je slaap op je (peri)menopauze verkleinen?

eindelijk weer uitgerust zijn?

Dan is deze module helemaal voor jou.

Ook als je nog nooit yoga beoefend hebt.

Dit mag je verwachten

Dankzij SOS Slaapproblemen krijg je inzicht in je slaappatroon, je slaapsaboteurs én creëer je een nieuw slaapritueel voor jezelf waardoor je voortaan eindelijk weer kunt genieten van een heerlijke nachtrust. En uitgeslapen en fit opstaat ’s ochtends. Je ontdekt ook waarom goed slapen in de (peri)menopauze belangrijker is dan ooit. Deze module omvat:

  • maar liefst 3 masterclasses met alle theorie en informatie over hoe en waarom we slapen, slaapsaboteurs, de link met je gewicht, beweging en weerstand…
  • een mooi vormgegeven e-book van 26 pagina’s dat alle informatie bundelt
  • diverse oefeningen waaronder een slaapdagboek en een test om inzicht te krijgen in je slaap
  • 2 heerlijke yogavideo’s die je elke avond doet om je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust (een korte van +/- 15 min., en een iets langere voor wanneer je meer tijd hebt)
  • 1 yogavideo die je ’s ochtends kunt gebruiken om energiek aan je dag te beginnen
  • 4 rustgevende ademhalingstechnieken die je voorbereiden op de nacht
  • 1 zalige visualisatieoefening (lees: begeleide meditatie)
  • 1 herstellende restorative yogavideo voor diep herstel en totale ontspanning
  • 1 al-zeg-ik-het-zelf heerlijke yoga nidra 
  • een leuke bonusmasterclass over de link tussen je slaapkwaliteit en neerslachtigheid (lees: piekeren!?)

Nadat je deze module doorlopen hebt, heb je alle tools in handen om je slaap te herstellen. Er is maar één voorwaarde: jouw engagement om hier ook echt mee aan de slag te gaan. Want je slaap herstellen, doe je niet van vandaag op morgen, maar gedurende een tijdje elke dag een beetje. En geloof me, dat loont ZO de moeite. 

 

Een leven lang heerlijk slapen

Hoeveel zou je ervoor over hebben op eindelijk weer te kunnen slapen? Ikzelf: alles. Want slapen is zo essentieel voor me… als dat niet goed zit, dan zit al de rest ook minder goed. Ik ben slechtergezind, beweeg minder en minder goed, ik heb meer vreetbuien… Nee, geef mij maar die heerlijke nachtrust. Zeker nu ik in de perimenopauze zit en voel dat mijn lichaam die rust nog zo veel meer dan vroeger nodig heeft. Mijn favoriete moment van de dag is dan ook dat moment waarop ik de dag van me af mag laten glijden en tussen de zachte lakens van mijn heerlijke bed kruip.

En dat wens ik ook jou toe. In deze module heb ik daarom alle kennis die ik de voorbije jaren heb opgedaan in diverse opleidingen (waaronder yogatherapie en Sleep Recovery van Lisa Sanfilippo) en tal van boeken, podcasts… voor jou gebundeld met mijn eigen ervaring. Zodat je alles-wat-je-moet-weten ook effectief weet. En daar ga je uiteindelijk een leven lang van kunnen genieten, toch? 

“Dankzij de module leerde ik mijn lichaam beter kennen, en besef ik hoe belangrijk lichaamsbewustzijn is om een uitdaging zoals mijn slaapkwaliteit aan te pakken. Bewust bewegen helpt wel degelijk.”

Valerie

“Wat een waardevolle cursus. Heel veel inzichten, informatie, en vooral veel yoga om thuis te doen. Het lukt me niet altijd om er dagelijks mee aan de slag te gaan, maar ik doe mijn best :-)”

Myriam

“Voltijds werken en een gezinsleven brengt drukte met zich mee. Hierdoor wordt ontspannen soms moeilijk en slaap ik meestal slecht. Maar na een yogales van Inge voel ik me enorm ontspannen en slaap ik altijd heerlijk!”

Tamara

Heb je nog een vraag? Neem hieronder contact met me op.

Contact

Telefoon

0478 41 99 98

E-mail

welkom@secondspring.be

Laat hier je gegevens & je bericht achter:

Pin It on Pinterest